visitafrica.dk
Safari i afrika med Africa EE

Beach & Wildlife Voyager

17dage fra Victoria Falls til Johannesburg gennem Zimbabwe, Mozambique og Sydafrika


Højdepunkter:
  • Guidet tur ved Victoria Falls.
  • Safari i Hwange National Park.
  • Maleriske bjerge i Matopo området.
  • Great Zimbabwe Ruinerne, Eastern Highlands.
  • Strande ved Vilaculos og Inhambane, Massingir Dam.
  • Limpopo.
  • Safari i Krüger National Park.


Fra 24.480 inkl. flybilletter
Afrejse fra:
- Danmark - København, Billund eller Ålborg.
- Norge - Oslo eller Stavanger.
- Tyskland - Hamburg.Detaljeret dag til dag program


DAG 1: AfrejseI dag er det Afrejse, med mellomlanding i Europa og videre til Sydafrika (Johannesburg) og videre til Victoria Falls lufthavn.


DAG 2: Victoria Falls, Zimbabwe


Ved ankomst til Victoria Falls lufthavn i Zimbabwe vil I blive mødt og kørt til Lokuthula Lodge. Eftermiddagen bruges på at udforske det fantastiske Victoria Falls på en guided tur. Overnatning: Lokuthula Lodges (hytter med en-suite badeværelse Bar & restaurant)DAG 3 & 4: Victoria Falls til Hwange National Park, ZimbabweEfter morgenmaden kører vi fra Victoria Falls og mod Hwange Nationalpark. Eftermiddagen bruges til safari med et besøg til Centret som hedder “the Painted Dogs Centre”. Hwange Nationalpark er en af Afrikas fineste steder for de vilde dyr og er hjemsted for store elefantflokke, bøfler, zebraer og har også en stor koncentration af giraffer. Også mange predators og truede dyrearter plus naturligvis en stor koncentration af forskellige fuglearter. Hele næste dag bruges på at opleve dette fantastiske område.
Frokost: undervejs på ruten
Overnatning: Ivory Lodge, Swimming pool, bar & restaurant.
Hytter med en-suite badeværelser.


DAG 5: Hwange National Park til Matopos, ZimbabweVi forlader nu det smukke Hwange Nationalpark bag os og kører mod Big Cave Camp i Matopo området. Området The Matopos Hills er et helt unikt og næsten mystisk landskab med høje granitbjerge med mærkelige formationer midt i det ellers flade landskab. Nationalparken er kendt for de mange flotte udsigtspunkter, “San” hulemalerier (malet af buskmændene), de vilde dyr og måske her specielt at nævne the Black Eagle og det berømte gravsted for Cecil John Rhodes som vi besøger på vejen. Frokost: undervejs på ruten

 

Overnatning: Big Cave Camp

Hytter med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar & restaurant.DAG 6: Matopos til Great Zimbabwe, ZimbabweEfter morgenmaden kører vi via Gweru til området the Great Zimbabwe Ruins. Vi besøger ruinernefør vi checker ind på det næste overnatningssted. Ruinerne som ifølge en gammel legende blev bygget til at REPLICATE paladset i Jerusalem hvor Dronningen af Sheba boede er et unikt bygningsværk og vidner om Bantu folket som levede her mellem det 11. og 15. århundrede. Ruinerne dækker et område på 1800 acres, er nogle af de ældste bygeninger fundet i det sydlige Afrika.

 

Frokost: undervejs på ruten

Overnatning: Great Zimbabwe Camping.

Værelser med en-suite badeværelser) Swimming pool, bar & restaurant.DAG 7: Great Zimbabwe til Mutare, Zimbabwe


I dag forlader vi Zimbabwe og kører til Mutare. Højt i bjergene ligger Eastern Highlands, Mutare ligger på grænsen til Mozambique og er Zimbabwe’s gateway til havet. I området Eastern Highlands kan man rigtig nyde bjergfyldt terræn og grønne skovområder.

Frokost: undervejs på ruten.

Overnatning: The Vumba

Værelser med en-suite badeværelser.

Swimming pool, bar & restaurant.DAG 8 & 9: Mutare til Vilanculous, Mozambique


I dag skal vi tidligt op da vi i dag har den længste køretur. Vi krydser grænsen ind til Mozambique og sætter kursen sydpå til kystbyen Vilanculous som ligger tæt ved stranden og ca. halvvejs mellem Maputo og Beira. Her finder vi sprudlende markeder, restauranter, banker, supermarkeder ... Næste dag er til egen disposition hvor vi kan tage på en tur til landsbyen eller blot slappe af ved stranden.

Frokost: undervejs på ruten.

Overnatning: Bluewaters Beach Resort .

Hytter med en-suite.DAG 10 & 11: Vilanculous til Inhambane, MozambiqueEfter morgenmaden kører vi langs kysten til den pæne sovende by Inhambane. Hundredevis af yndefulde dhows på det sædvanligvis stille vand er nok det som byen er mest kendt for. Byen har måske den største flåde af dhows på den østafrikanske kystlinie. Vi bruger eftermiddagen til at slappe af på en af disse dhows. Inhambane tilbyder også mange andre slags sightseeing muligheder, hvilke der også er tid til at se næste dag. Frokost: undervejs på ruten Overnatning: Bamboozi Beach Lodge.

Hytter med en-suite badeværelser.

Bar & restaurant.


DAG 12: Inhambane til Massingir, MozambiqueVi forlader nu den paradisiske kystlinie i Mozambique og kører i nordvestlig retning mod Massingir. Vi sætter vores camp på Albufeira Camp, som ligger tæt ved Massingir Dam.

Frokost: undervejs på ruten.

Overnatning: Albufeira Camp.

Hytter med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar & restaurant.DAG 13 & 14: Massingir til Kruger Nationalpark, SydafrikaI dag kører vi tidlig morgen ind i Sydafrika gennem grænsen ved Giriyondo og ind i det velkendte Kruger Nationalpark - Sydafrika mest berømte og største naturreservat. Kruger Nationalpark har næsten 2 million hektar af uspoleret natur som dermed udgør den kendte park som er rangeret som en af de bedste i Afrika. Parken er hjemsted for en imponerende forskellige række arter: 336 træer, 49 fisk, 34 amphibians, 114 krybdyr, 507 fugle og 147 pattedyr. Den følgende dag tager vi afsted fra campen ved solopgang og får dermed en hel dag med safari med chanchen for igen at se the Big 5 mens vi samtidig bruger turen til at komme ned til en af de mere sydlige camps. Vore sidste nat i parken nyder rundt om bålet med en typisk sydafrikansk Braai (BBQ)

Frokost: undervejs på ruten

Overnatning: Letaba og Skukuza Rest Camps eller lignende.

Hytter med en-suite badeværelser.

 Swimming pool, bar & restaurant.DAG 15: Krüger Nationalpark til Johannesburg, SydafrikaI dag er så den sidste dag på denne fine safaritur. Vi afslutter turen i Johannesburg. Frokost: undervejs på ruten

 Overnatning: Airport Game Lodge.

Værelser med en-suite badeværelser.

BarDAG 16 & 17: Turen afsluttes.Turen slutter og guiden siger farvel.

 

Vi håber igen at se Jer på et andet eventyr senere.

 

Flyet lander næste formiddag.Oplev Zimbabwe, Mozambique og Sydafrika Fra 24.480

Navn*
Vælg afrejsedato*
Antal rejsende
Tlf.*
E- mail*
Adr.
Post nr. og By *
Fritekst til din rejse


[Send]
Based on SEEEMS.CMS