visitafrica.dk
safari i afrika

Tillæg - aktiviteter ved Victoria Falls

Herunder finder I en liste af nogle af de mest populære aktiviteter som kan tilkøbes ved Victoria Falls.

Vi anbefaler at booke på forhånd så man ikke bliver skuffet hvis der ikke er plads. Prisen er pr. person og i US Dollars. Priserne er vejledende og der kan også være krav om et minimum antal deltagere. Nogle aktiviteter gennemføres ikke hele året.

Kontakt os venligst for yderligere information.

Hvis I tænker på andre aktiviteter som I kunne tænke jer at prøve her ved Victoria Falls men som ikke er på
listen så hør gerne alligevel, vi vil meget gerne hjælpe med priser og reservation.

13 Minute Helicopter Flight    $140.00
25 Minute Helicopter Flight      $275.00
Boma Dinner      $65.00
Sunset Cruise      $60.00
Bungi Jump      $130.00
Half Day Elephant Back Safari      $140.00
Elephant Interaction with breakfast or lunch      $130.00
Full Day Canoeing      $140.00
Full Day Rafting      $150.00
Flying Fox      $40.00
Gorge Swing      $90.00
Zip Line      $65.00
Half Day Lion Walk      $140.00
Lion Cub Interaction      $70.00

*Vejledende priser

Overnatning før og efter.
Dette arrangeres på forespørgsel.

Safari Hotel – standard room (Johannesburg)
€55 pr person i dobbeltværelse (BB)
€84 pr person enkeltværelse (BB)
Inkluderer airport shuttle transfer

Amadeus Garden Guest House – standard room (Victoria Falls)
€59 pr person i dobbeltværelse (BB)
€35 pr person enkeltværelse (BB)
En vej airport transfer fra Victoria Falls lufthavn til byen eller retur - €12 pr person
*alle priser er vejledende

Har du andre overnatningsønsker, hjælper vi også gerne med dem.

Afgang:
The Botswana Untouched Mobile Safari har afgang fra Safari Club i Johannesburg.
Bemærk venligst at afrejsetidspunktet er en rettesnor og kan ændre sig fra sæson til sæson og ved uforudsete omstændigheder. Det er op til guiden at bestemme og informere hvornår man skal køre videre næste dag.

Aftenen i forvejen vil der være et infomøde på Safari Club. Det er vigtigt at gæsterne deltager i dette møde så man får alle vigtige meddelelser. Der kan fraviges fra dette, hør nærmere.

Baggage:
Maximum baggage tilladt: 12 kg. Vi har fastsat denne grænse da eksempelvis en overlæsset bil kan udgøre en sikkerhedsrisiko for gæsterne og guiden. De 12 kg er ikke inklusiv kamera udstyr og mindre rygsæk. Vi beder om at gæsterne har en blød taske med og ikke en kuffert. Der er vaskemulighed undervejs og det er derfor ikke nødvendigt med mange sæt tøj. Maximumgrænsen skal overholdes. 

Forsikring:
Det er tvungen for alle rejsende at have en forsikring som dækker blandt andet deres personlige ejendele på ture samt medicinomkostninger. Dette skal ordnes før hjemlandet forlades.

Pakkeliste vejledende:
Tøj etc:
shorts    
kamera    
gode gå sko
lette bukser/jeans    
badetøj    sandaler
T-shirts    
solhat    
vindjakke
Varmt tøj (Maj – August)    
langærmet bluse(r)    
håndklæde
Lommelygte & batterier    
vandflaske
pude    
solcreme    
myggebalsam

Deltagelse i opgaver:
Turen Botswana Untouched Mobile Safari er det vi kalder en limited-participation camping safari. Det betyder I korte træk at gæsterne hjælper med til nogle opgaver såsom f.eks. at sætte campen op (telte, stole, borde) og nedtage dette, pakke/pakke bilen ud og at hjælpe til ved madlavning.

Soveposer:
Vi kan sørge soveposer. Dette koster et gebyr på USD 30 / Euro 25 for hele turen.

Måltider:
Alle måltider bliver organiseret af guiden og tilberedes af guiden med hjælp fra gruppen. Alle gæster spiser det samme uanset om de overnatter i lodge eller på camp. Måltiderne er nærende og vi køber friske råvarer undervejs med indflydelse fra gruppen selv. Hvis en gæst har specialkost, skal dette oplyses før afrejsen.

Førstehjælp:
Vores guider kan førstehjælp og vi har naturligvis førstehjælpssæt med i bilen. Der bør tages medicin for Malaria (forebyggende) før og under rejsen efter egen læges anvisning. Hør også egen læge omkring anden nødvendig vaccine.
Visum:
Gæster på turen har selv ansvar for at få de nødvendige visum før afrejse.

Lokal betaling:
En lokal betaling er påkrævet på denne safari og skal betales til guiden på afrejsedagen eller til infomødet. Den lokale betaling er en del af turens samlede pris og bliver brugt til at betale nogle af de dag-til-dag udgifter som kommer når man kører afsted. 
Nogle af aktiviteterne undervejs tager også kun kontanter og beløbet indeholder dermed afgifter til at komme ind i nationalparker, betaling til lokale guide, nogle få campsites og madkøb på lokale markeder hvor friske råvarer bliver handlet undervejs.
Chaufføren/guiden har et benzinkort som gælder i Sydafrika og nogle dele af Namibia mens benzin andre steder betales kontant.
Lokalbetaling sikrer også at pengene går direkte til de lande man besøger og dermed går til de lokale.

Transport:
I bliver kørt fra Johanesburg til Maun i en Sprinter. Herfra foregår rejsen i en fuldt udstyret Toyota Landcruiser en anden bil med komfortable siddepladser, alt udstyr, comfort, vinduer og musik I bilen. En off-road trailer som har et fuldt udstyret køkken. Al baggage bliver undervejs pakket i traileren eller på taget for at sikre maximum komfort inde i bilen. Fra Kasane bliver i kørt til Victoria Falls i en minibus.

Rejsetider og afstande:
Det er vigtigt at forholde sig til at rejsetider og afstande kan ændres på grund af vejtilstande, grænseovergange, vejret og andre uforudsete forhold. Nogle dage kan der derfor være længere rejsetid end først antaget. At tilbagelægge 100 km i jeres hjemland og så gøre det i Afrika er ikke det samme og vi minder derfor om at man som rejsedeltager blot læner sig tilbage og nyder naturen og turen undervejs. Der vil selvfølgelig blive stoppet undervejs som det passer.

Overnatning:
Vi bruger campsites enten lige ved eller inde i en nationalpark, ved kanten af en flod eller andre interesante steder. Alle campsites har fælles vaskefaciliteter med bruserne, toilet med skyl og vand (hvis ikke andet er oplyst). Vi forsøger at undgå camps som er menneskefyldte og vi tager dig med til interessante steder, ofte til steder hos lokalbefolkningen.  Overnatning på vores camping safari er 2 gæster i hver 3-personers telt med indbygget myggenet.  Der er sørget for sovemadras, mens luftmadras kan lejes.

Valuta:
Kunderne anbefales at medbringe nok valuta til dækning af private køb, alkohol-holdige drikkevarer, drikkepenge etc. US Dollars, GB Pund Sterling og Botswana Pula anbefales.
Based on SEEEMS.CMS