visitafrica.dk
safari i afrikaBillede fra safari i Afrika

Et Lille Eventyr

Rejsen startede for mange år siden da min norske far havde et mål - han kørte igennem Afrika på kryds og tværs - den længste tur blev tilbagelagt fra Norge til Cape of Good Hope i Sydafrika - rejsernes mål var at finde en skat.. et mål om at finde det uberørte Afrika hvor vi kunne tage en håndfuld turister med hvert år, ingen masseturisme men i en helt igennem fantastisk tur. Vi fandt skatten i Malawi og det nordlige Zambia - i mange år har vi arbejdet i dette område men samtidig blev vi også rigtig godt kendt i store dele af Afrika.

Efterfølgende kom rejsebranchen

Med et solidt lokalkendskab og et solidt netværk i Afrika startede vi i 2006 rejsebureauet Afrika Exclusive Explorer ApS i Danmark - her har vi Nordiske samarbejdskontorer både i Øst- og Sydafrika. Sammen vil vi påstå at vi måske er de bedste i Norden til at sammensætte din rejse til Afrika uanset om du skal ind i den inderste bush i Malawi eller på den åbne savanne i Tanzania såvel som opleve det fantastiske område Cape town og Garden Route.
Vore rejser går til: Botswana, Kenya, Malawi, Madagaskar, Mauritius, Mozambique, Namibia, Zambia, Seychellerne, Sydafrika, Tanzania, Uganda og Rwanda

Als Rejser ApS

Efter og have lavet rejser til utallige afrikarejsende er mange kommet tilbage for at få arrangeret deres næste uforglemmelige tur... Efterhånden har vi lavet et solidt netværk som gør at vi kan organisere ture til mange andre steder. Efter at vi gentagne gange har fået tilbagemeldinger på at egnen Als og det sønderjyske manglede et rejsebureau som virkelig hører på den enkelte persons ønske, kan vi nu med Als Rejser ApS tilbyde billeje, hotelovernatninger og pakkerejser til hele verden. Det er netop dette vi brænder for og det er det vi er bedst til - så kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig neste gang du skal ud på et lille eventyr..

Værdier

Vi mener at ingenting er umuligt og at kundens tillid til os er uundværlig. For os er det dig som er værdien og vi bestræber os på at alle små detaljer og ikke bare det overordnede skal være på plads.
Inspirationsmøder om Afrika


Inspirationsmøder for alle

 

Vi vil løbende sætte møder op over hele Danmark, hvor du kan komme og få inspiration til din rejse. På disse møder vil vi gennemgå gruppeture samt individuelle ture til Kenya, Tanzania, Malawi, Zambia og Sydafrika.

 

Private inspirationsmøder.

 

Er du i tvivl om hvorhen i Afrika din rejse skal gå .. vi rejser rundt i hele Danmark og holder uforpligtende informationsmøder, således at din ferie bliver til netop dét du ønsker.

 

Africa Exclusive Explorer ApS tager altid udgangspunkt i kundens ønsker samt behov og danner rejsen herefter.

 

 

Mitt Afrika ApS Tlf.: 0045 7448 6420 info@visitafrica.dk
Skovhøj 35 Høruphav DK-6470 Sydals. CVR nr. DK28677227. Rejsegarantifonden nr. 1876.

 

Based on SEEEMS.CMS