visitafrica.dk
safari i afrika

Uganda Gorilla Trekking Safari


Gorilla Adventure
Turen er en helt uforglemmelig oplevelse - søgningen efter gorillaerne – en tur der vil sætte mange spor i erindringen om disse fantastiske dyr.

Dét at søge efter bjerggorillaerne er en uforglemmelig oplevelse og de smukke omgivelser – junglen og bjergene – giver mindeværdige øjeblikke.
1 stk. Gorilla permit til en værdi af 500 USD er inklusiv i prisen. Det er en kæmpestor oplevelse at se disse flotte dyr og giver fantastiske muligheder for gode fotos.
  • Transport i 4x4 landcruiser.
  • Engelsktalende erfaren guide/chauffør.
  • Park entrance fees og aktiviteter som beskrevet.
  • 1 gorilla trekking tilladelse a værdi 500 USD.
  • Internationale flyvninger, tax. Måltider: B - Frokost L - Lunsj, D - middag

Dag 1 - Afrejse


Afrejse DK. Eksempelvis flyvning sen eftermiddag fra København med melllemlanding og ankomst Kampala lufthavn næste morgen. (måltider ombord på fly)


Dag 2 - Ankomst (D)


Ankomst. Du vil blive mødt i lufthavnen ved ankomst og kørt til hotellet. Der er mulighed for at arrangere en udflugt om eftermiddagen hvis flyet ankommer tidligt (udflugt for egen regning). Vi giver gerne gode forslag om hvad det kunne være, eksempelvis et besøg på Kasubi tombs eller Bahai Templet.

Overnatning: Metropole hotel el. lign.


Dag 3 – Kørsel til Bwindi Nationalpark, Uganda (BLD)

Denne morgen er der tidlig afgang og I vil blive mødt på hotellet allerede kl. 6.30. Køreturen mod Bwindi starter kl. 6.45 og der er naturligvis indlagt et stop med fotomulighed på Ækvator. Herefter fortsættes der mod Mbarara hvor der er frokoststop før videre kørsel til Bwindi. Der stoppes også andre interessante steder undervejs.
Når I ankommer til lodgen er der tid til afslapning, pakke ud og nyde øjeblikket og glæden ved morgendagens eventyr.

Overnatning: Buhoma Lodge el. lign.

Ankomst til Entebbe International Airport hvor I bliver mødt af guiden og transporteret til Lake Victoria Hotel, Entebbe.
Morgenmad inklusiv. Afhængig af ankomsttiden, kan en halvdagstur til Ngamba Island Chimpanzee Reserve ved Lake Victoria eventuelt arrangeres om eftermiddagen. (B)


Dag 4 - Mødet med gorillaerne, Uganda (BLD)

Den mest spændende dag er kommet – efter morgenmaden er der afgang mod parkens hovedkontor for indregistrering samt en briefing af en rangers før trekkingturen. Det er vigtigt at huske på at turen kræver en ok fysisk form når man skal på gorilla trekking eftersom det kan tage fra 1 til 9 timer at finde disse flotte dyr og alt imens man går rundt i urskov.
Selve gorillamødet må ifølge reglerne maksimum vare 1 time.

Vi gør opmærksom på at de lokale regler for mødet med gorillaerne skal følges. Disse er en del af turprogrammet og skal læses nøje. Efter en spændende dag hvor man forhåbentlig har mødt disse dyr – noget som kun få mennesker kommer til at opleve i dyrenes eget miljø – returnerer vi til lodgen.
 
Overnatning: Buhoma Lodge el. Lign.Dag 5 – Retur til Kampala, Uganda (BL)

Denne morgen er der tidlig afgang mod Kampala med stops undervejs og selvfølgelig en picnic frokost undervejs. Sidst på eftermiddagen er der ankomst til Kampala.

Afhængig af flytiden hjemad anbefaler vi at I booker en tillægsnat og så først tager afsted næste dag. Alternativt er der flyafgang retur om aftenen.
Dag 6 – Ankomst DK

Hvis der flyves retur om aftenen dag 5 vil der være ankomst denne dag. Alternativt kan hjemrejsen planlægges således at der første flyves retur i dag men ankomst dagen efter.Indhent tilbud

Pris DKK ved 1-2 personer; fra 19.350,- inkl. flybilletter
Pris DKK ved 3+ personer; fra 17.850,- inkl. flybilletter
Tillæg for enkeltperson; DKK 550,-
  Navn*
Vælg afrejsedato*
Antal rejsende
Tlf.*
E- mail*
Adr.
Post nr. og By *
Fritekst til din rejse[Send]
Mitt Afrika ApS Tlf.: 0045 7448 6420 info@visitafrica.dk
Skovhøj 35 Høruphav DK-6470 Sydals. CVR nr. DK28677227. Rejsegarantifonden nr. 1876.

 

Based on SEEEMS.CMS