visitafrica.dk
safari i afrika

Atlantis The Palm.
Hotellet er storslået allerede fra det øjeblik hvor du kører ud mod hotellet! Beliggenheden på Palm Jumeirah helt "deroppe i de øverste palmeblade" ... hvis man altså ser den kunstige palmeø fra luften. Så glæd jer til det vildeste luksus!!
 
Hotellet er fra 2008 men fremstår fortsat helt nyt. Selve bygningen er storslået, hall'en enorm fascinerende med glaskunst i mange meters højde, undersøisk akvarium, 700 meter privat strand og en lagune med mere end 65.000 fiske- og marinearter.
 
Det er her du oplever legenden Atlantis der bliver genskabt og stedet er skabt for både familier og for de der ønsker en ekstra oplevelse. Restauranter, barer, helsecenter, flotte butikker, konference-facilieteter, internet, parkering, natklub for ikke at forglemme Aquaventure som er et kæmpe vandland hvor hele familien ligefra ung til gammel kan nyde de forskellige bassiner uanset om man er til fart og spænding eller til afslapning og solbadning. Her også mulighed for at svømme med delfiner.Vandlandet er også åbent for besøgende udefra (køb gerne billetten i forvejen - slip billigere og slip for at stå i lang kø.

Officiel kategori*****

Pris:
Få et tilbud fremsendt inklusiv overnatninger, gratis adgang til vandlandet Aquaventure, fly t/r, flyskatter, afgifter, transfer t/r fra lufthavnen til hotellet og meet & greet.
 
Børn 0-3 år i forældres værelse bor og spiser gratis morgenmad plus den måltider som forædrene har tilkøbt.
Børn 4-11 år i forældres værelse bor gratis, spiser gratis morgenmad og spiser andre måltider til 50%.
 
Hør nærmere og få tilsendt tilbud i ønsket rejseperiode.

Hotel info:
 

Pool/børnepool: ja/ja  

 Til strand: 700 privat strand
Lufthavn: 30 min.
Byggeår: 2008 Antal vær: 1373 vær og 166 suiter      Elevator:  ja
Restaurant: ja Minibar/bar:  ja Internetadgang: ja
Safebox: ja TV:  ja  Håndklæder: ja
 Modtag tilbud
Bestil rejse
Navn & antal rejsende*
Tlf.*
E- mail*
Adr.
Post nr. og By *
Afrejsedato
Fritekst til din rejse


[Send]
Based on SEEEMS.CMS