visitafrica.dk
safari i afrika

Rejse til Malawi / Zambia - The warm heart of Africa


Næste  Automatisk til næste Stop
Rundrejse i Malawi og Zambia Med Dansk/ Norsk rejseleder

Besøg disse smukke lande med Africa Exclusive Explorer`s daglige leder som din egen rejseleder og bliv med på den store oplevelse turen som tager dig med til hjertet af Afrika.

"Du vil se et Afrika næsten uberørt af turisme.
Oplevelser kun få vil komme til at opleve...

Turen til Malawi er en oplevelsestur - en tur helt udover det sædvanlige.

• Safari i en af verdens flotteste Nationalparker South Luangwa i Zambia
• Båd safari på Shire river hvor Dr. Livingstone ankom til Afrika for første gang og vendte tilbage til England og hævdede han havde fundet mulighedernes land flere år senere

• Snorkling ved Lake Malawi
• Vi vil bo i vores mobile camp i en lokal landsby som vi kender personligt - langt inde i landet væk fra civilisation
• Dette er en smuk og unik tur kun nogen få kommer til at opleve.

Antallet af turister er netop begrænset for at ingenting skal blive ødelagt af turisme, dette er det uberørte Afrika hvor du får "Africa under your scin"

Afrejse 2015:
15/06 - 01/08 - 01/10

Pris fra DKK 29.000
Hør nærmere!


Oplev afrikas varme!

Af alle vore rejser i Afrika er dette den tur som tager dig virkelig ind midt i det ukendte Afrika. Dette er en tur for den som vil opleve det uberørte Afrika udenfor de normale turistveje.
Dette er ingen luksustur eller afslapningsrejse, men en tur som lader lidt af dig blive tilbage i Afrika, men som også samtidig giver dig en hel masse med hjem.
 
 
Dag 1
Afrejse fra Danmark

Safari i Malawi
Dag 2
Ankomst til Blantyre hvor der er modtagelse og videre transport til hotellet. På vej til eventyret.
Mulighed for flere udflugter; besøg på børnehjem for HIV/Aids syge børn, som bliver drevet af Neville og hans familie samt besøg på lokalt marked.
 
Dag 3
Efter morgenmaden går vejen nordpå og dagens mål er Liwonde Nationalpark. Indkvartering på Mwuu Lodge som ligger smukt placeret ned til Shire River. Fristende frokost før en af turens første store safarioplevelse. Et kort stop med lidt godt til ganen (sundawner) mens mørket sænker sig. Liwonde National Park er også kendt for sit imponerende fugleliv og Malawis nationalfugl - den stolte fiskeørn. Efter safarituren er der middag på lodgen.

Dag 4
Tidlig næste morgen før morgenmad er der flodsafari hvor der er rig mulighed for at se krokodiller, flodheste og de andre mange afrikanske dyr fra floden.
 
Formiddagen er til fri disposition – nyd lodgens rolige og smukke omgivelser - senere er der aftensafari med sundawner. Middagen nydes på lodgen herefter.
 

Dag 5
Dagen startes med walkingsafari før der er afrejse til Mangochi distriktet og til et resort ved Lake Malawi. Her ligger en fantastisk hvid strand hvor vi bor i telte under palmerne.
Hyggelig strandbar og en lille restaurant. Golf er muligt på en 9-huls bane (ikke inkluderet). Ellers er der mulighed for snorkling og andet vandsport.
 
Besøg hos en lokal fiskerlandsby for at opleve det afrikanske folkeliv.

Dag 6 og 7
Turen går videre nordpå til Nkhotakota hvor vi på vej besøger Mua Mission, en missonsstation bygget for over 100 år siden. Vi besøger Nkhotakota Pottery – et keramikværksted med butik.
Og så min store stolthed - Vi rejser til landsbyen.
 
Der møder vi den store høvding (Chief) og hans familier og venner tager imod os med dans og glæde. Du har sikkert fået det bekræftet tidligere på turen; Malawis befolkning er et af verdens fattigste men alligevel så rige - ikke på materielle goder men på næstekærlighed og gæstfrihed. Majs nok til alle, te i koppen, dans af bar glæde, stjerneklar nattehimmel, lyde og dufte af Afrika – sådan midt i ingenting.
 
Sikken et folkeslag, bliv med og oplev det selv.
Mulighed for overnatning i landsbyen eller på Nkhotakota Pottery; dette er op til hver enkelt gruppe.

Dag 8
Vi rejser til Lilongwe – hovedstaden i Malawi. Her kan du besøge et marked i Lilongwe, mulighed for lidt shopping eller golf.
Her forbereder vi turen til Zambia med indkøb etc. Overnatning på hotel.
 
Dag 9, 10 og 11
Efter en tidlig morgenmad sætter vi kursen mod Zambia.
Vi kører over grænsen til Zambia efter blot to timers kørsel og tager så fat på en grusvej. Den er kun ca. 100 kilometer, men tager lang tid – fire til seks timer afhængig af vejen.
 

Vel fremme slår vi lejr på Flat Dog Camp som ligger ved indgangen til South Luangwa Nationalpark. Dette er en af Afrikas fineste nationalparker, mere end 5000 km2 stor. Campen ligger helt ned til South Luangwa River, hvor vi kan opleve elefanter og flodheste passere nær teltene. I nationalparken kan du se de allerfleste afrikanske dyr.
 
Morning - and Nightdrive er en spændende og stemningsfuld oplevelse med mulighed for å se bl.a. løver på jagt efter bytte.
Ellers kan vi sidde rundt om bålet mens den afrikanske nat omgiver os alle. Over os den klare flotte stjernehimmel, alle lydene fra bushen; Lykke...
Overnatning i telt. Mulighet for lodge (ikke inkluderet). Middag på stedets restaurant.

Dag 12
Vi rejser tilbage til Lilongwe. Hjemrejse.
 
Klimaet
Klimaet i det afrikanske højland er komfortabelt, men nætterne kan være lidt kølige i lavlandet hvor det ved kysten sjældent er under 20 grader om natten. Dagstemperaturen går op til 35 grader om dagen.
Jeg anbefaler let tøj til køreturene; T-skjorte, lange shorts og sandaler/joggesko. (Lange bukser, en let sweater og en let jakke til de kølige aftener).

Turen inkluderer:
Alle overnatninger som nævnt i rejsebeskrivelsen.
Alle måltider; morgen, lett frokost og middag inkl. drikkevarer.
Grænseafgift Zambia. Udrejseafgifter. Safari i bil/båd m/guide. Adgangskort til nationalparker. Landsbybesøg. Brænde. Norsk guide.
Vedr.: Rejseforsikring - hør nærmere.
 
Turens pris er pr. person
vejl. DKK 22.000,00
(excl. skatter og afgifter).
Forbehold for prisændringer, eksempelvis på grund af valutaændringer.
 


Modtag tilbud
Bestil rejse
Tlf.
Adr.
E- mail
Afrejse dato
Titel eller tur kode
Fri tekst til din rejse


[Send]
Based on SEEEMS.CMS