visitafrica.dk
safari i afrika

The Kingdom Hotel

Dette vidunderlige hotel ligger blot ti minutter fra Victoria Falls og er dermed det hotel der ligger tættest på Victoria Falls. The Kingdom Hotel tilbyder komfortabel overnatning med sine 294 værelser I to og tre storey units.
Hvert værelse har en suite badeværelse, air condition, overhead fan, te/kaffe muligheder, sattelit TV, radio og telefon.
 
Der er fem forskellige spisesteder såvel som en bar med tvskærm (sport), en pool område med to swimming pools, pool terrasse og bar område. En specielt område for børn med børnepasningsområde holder børnene aktiveret imens forældrene kan tage på casino (on site). Overnatning her inkluderer morgenmad.

Elephant Valley Lodge

Elephant Valley Lodge ligger I Lesoma Valley I området Kasane Forest Reserve kun en halv times kørsel fra Chobe Nationalpark. Lodgen ligger ved skov af store False Thorns og har en storslået udsigt over et stort vandhul nærmest kun et stenkast derfra.
 
Hovedbaren og spiseområdet har naturligvis også en flot udsigt over vandhullet og det omkringliggende omgivelser. Mange dyr og fugle kommer her til vandhullet hele året rundt og du får chanchen for at se mere hvis du deltager i en af aktiviteterne såsom en båd cruise langs den smukke Chobe River, safariture i bil, til fods eller når mørket er faldet på i Lesoma Valley.
Based on SEEEMS.CMS