visitafrica.dk
safari i afrika

Livingstone / South Luangwa National Park - 11 dage


Næste  Automatisk til næste Stop
Dag 1: Afgang, Danmark.
 
Dag 2: Livingstone - Islands of Siankaba
Når I ankommer til Livingstone lufthavn bliver I mødt af teamet fra ”Islands of Siankaba”, som sørger for videre transport til lodgen.
 
Nat 2, 3 og 4.
”Islands of Siankaba” består af to øer tæt beklædt med træer på den Zambianske side af Zambezi River. Øerne ligger 24 miles mod strømmen fra det verdensberømte Victoria Vandfald og kun 30 miles fra det storslåede Chobe National Park.

Islands of Siankaba er en luksuriøs lodge, kun med plads til 12 overnattende gæster. De største gæstefaciliteter såsom spisestue, lounge, bar og svømmebassin ligger på den store ø mens de seks gæste bungalows ligger på den lille ø med fantastisk udsigt udover floden mod nationalparken på sydsiden. De to øer hænger sammen med en række af hængebroer og højtbyggede stier så gæsterne kan gå trygt imellem bungalows og fælles faciliteter.
Alle bungalows er rigt møbleret og udstyret med ”en-suite” badeværelse, mini bar, vifte, myggenet og privat safebox.

Dag 5.
I vil blive kørt tilbage til Livingstone Lufthavn i god tid for flyvning med et charter fly til Mfuwe. Denne flyvning går via Lusaka. Ved ankomst til Mfuwe Internationale Lufthavn bliver I mødt af en guide fra Mfuwe Lodge som kører Jer til Mfuwe Lodge i en åben bil, hvilket tager omkring 45 minutter. Husk her at have solcreme, hat og solbriller klar da denne tur ofte bliver ganske varm.
 
Nat 5 og 6.
Mfuwe Lodge. Drikkevarer er her for egen regning og skal afregnes direkte til lodgen.
Gemt væk mellem kæmpe ibenholt og figen træer på bredden af disse smukke laguner, indbyder Mfuwe Lodge Jer til at deltage i en helt exceptionel afrikansk oplevelser – nemlig den sjældne mulighed for at kombinere dit livs eventyr med høj luxus, hygge og god service som er helt uventet midt inde i den afrikanske bush.

Mfuwe Lodge er stedet hvor I opdager friheden og hele afrikas sjæl. Lodgen giver gæsten et helt specielt glimt af afrika, som hun engang var – urørt, uspoleret og uforglemmelig.
 
Her er det spændende eventyr i vildnæsset målt op imod den fantastiske lodge, hjertelig velkomst fra de ansatte og den høflige og effektive service. Alle luksus hytterne i Mfuwe er dekoreret på en så herlig måde at de henleder din opmærksomhed til detaljerne og så er de udstyret med alt ligefra køleskab til shampoo og myggebalsam. Alle forsænkede badekar har sin egen udsigt over lagunen.

Hvad kan være en bedre måde at slappe af på og glemme hverdagens stress og jag end at ligge her og lade tankerne flyde til lydene og synet af den afrikanske bush?
Se det vilde liv fra din egen terrasse. Det vilde liv i lagunen fortsætter dag og nat idet ynglende flokke i overflod kommer for at slukke tørsten. Til de mere stille øjeblikke kan tiden tilbringes i det gamle bibliotek hvor I finder en helt unik kollektion af gamle antikvariske bøger samt moderne materiale.

Nat 7, 8 og 9.
I flyttes til en bushcamp, hvor de næste tre nætter tilbringes (I bor enten på en eller to af de følgende camps);
Kuyenda, Chimilandu, Chindeni eller Bilimungwe - se beskrivelser nedenfor.
 
Dag 10.
I bliver flyttet til Mfuwe Lodge og herfra videre til Mfuwe Lufthavn hvorfra I flyver hjemad – dog via Lusaka.
 
Dag 11. Ankomst, Danmark.

Kuyenda.
Kuyenda er en vidunderlig bush camp som ligger i et afsides område af parken ved bredden af Manzi River. Overnatningen her sker i fire stråtækte rondavels (runde afrikanske hytter), som er lavet af lokale materiale såsom rør, strå og træ. Disse rondaveller bliver opført påny hvert eneste år. Hytterne er rustikke men meget komfortable and tilbyder en virkelig autentisk bush oplevelse. Store rummelige senge med myggenet og farvestrålende sengetæppe, overflod af opbevaringsplads og alle faciliteter en-suite (bruser, toilet og vask). Badeværelset har åben himmel og der skal bestilles varmt vand i forvejen hvis det ønskes til bruseren, hvis ikke bliver dette indbegrebet af hvad en safari virkelig går ud på...
 
Hovedområdet med spisestuen, opholdsrummet og baren ligger i en lille åben stråtækt bygning i midten af campen og fungerer som kernen for alle aktivitete.
Eftersom Kuyenda – som alle andre camps – ligger midt i nationalparken, har du de store naturoplevelser lige foran døren. Det er et fantastisk område for walking safari (safari til fods) og aktiviteterne sammensættes efter kundens behov.
 
Aktiviteterne i parken inkluderer safari til fods og kombinationen med safari til fods og i bil.
Chimilandu.
Chimilandu tilbyder komfort, førsteklasses og selvom beliggenheden er afsides er den også skøn og ligger på et fantasisk sted i Luangwa Valley. Dekorationerne på de to meter høje hytter i trætoppene er en smagfuld blanding af smedejern og messing.
Med en udsigt på 180grader, giver hver eneste hytte den bedste udsigt og er absolut en spændende skueplads og rammen om dyrene i deres rette miljø. Fra de store dobbeltsenge har du den flotteste udsigt over Luangwa River med den storslåede Nchindeni Hills som baggrund.
 
En række af syv laguner slanger sig rundt om Chimilandy giver forskellige omgivelser og tiltrækker rigelige mængder af dyr. The Bushcamp Company har specialiseret sig i guidede safarier til fods i særdeles høj klasse og tilbyder gæsterne en kæmpe chance for at opleve området rundt om campen til fods.
 
Campen tilbyder safari til fods både morgen og aften og selvfølgelig også som kombination med safari i bil både dag og aften (safari til fods og begrænset kørsel).

Chindeni.
Chindeni har en ganske anden karakter fra de andre bush camps. Campen ligger på spidsen af en permanent slangeformet lagune ved foden af det storslåede Chendeni Hills.
Bygget på træterrasser, Chindenis 4 en-suite telte tilbyder luksus faciliteter. Hvert telt har sin egen helt private veranda hvor det er helt ideelt at sidde og se på dyrelivet eller blot nyde stilheden fra lagunen.
Bilimungwe.
Bilimungwe er en rolig og komfortabel camp som ligger under nogle kæmpestore mahogni træer på kanten af en smal slette. Campen består af 4 hytter lavet af strå og med stråtækt tag med en-suite bruser, toilet og dobbelt vask.
Det rustikke spiseområde samt baren er bygget på ophøjede terrasser med fantastisk udsigt over Bilimungwe’s bestandige vandhul og det omkringliggende dyreliv.


Hvert telt har to majestætiske senge, varmt og koldt vand, bruser, toilet, dobbelt vask og høvlet rustikt trægulv. Chindeni har overnatning til 6 personer som det optimale men kan tage 8 personer såfremt det er samme gruppe.
 
Det åbne spiseområde/lounge og bar område ligger i skygge under ibenholttræer. Fra baren er der trapper ned til lagunen hvor gæsterne kan nye en middagsoplevelser under åben himmel og på kanten af det stillestående vand i lagunen.


Turens pris er vejl. DKK 25.650,00 pr. person
(excl. flybilletter, skatter og afgifter).
Forbehold for prisændringer, eksempelvis på grund af valutaændringer.

Kontakt os

Navn & antal rejsende*
Tlf.*
E- mail*
Adresse
Post nr. og By *
Afrejsedato
Fritekst til din rejse


[Send]
Based on SEEEMS.CMS