Overnatninger før og efter selve turen

Overnatning før og efter selve turen kan arrangeres ved forespørgsel.


Standard Room, Airport Lodge (Johannesburg)

From R280 per person i dobbeltværelse (BB)

From R380 per person i enkeltværelse (BB)

Én vej Airport transfer (Johannesburg Airport) R110 pr person (baseret på minimum 2 personer)


Standard Room, Lady Hamilton Hotel (Cape Town)

From R525 per person i dobbeltværelse (BB)

From R950 per person i enkeltværelse (BB)

Én vej Airport transfer (Lady Hamilton Hotel) R110 pr person (baseret på minimum 2 personer)Afrejse:

Der vil blive afholdt et møde før turens start. Dette møde finder sted kl. 06.30 på Airport Game Lodge i Johannesburg hvorfra turen også efterfølgende starter.

Venligst bemærk at de daglige afgangstider kan ændres ved eksempelvis efter årstiden og uforudsete omstændigheder. Senest aftenen før bekræftes det endelige klokkeslæt.


Transport:

Til fods; let til middel gåture på denne tur

Bil; Vores samarbejdspartner kører Toyota Quantum minibusser med 10 fremadrettede sæter (trailer med bagage og udstyr). Der vil være et par dage hvor ruten er lang med bilen har behagelig hastighed. på denne tur lægges vægt på ”at man skal ud og opleve tingene”.


Overnatning:

Camping – 12 nætter på safari bor vi på udsete campsites I nationalparker og byer.

Generelt set er campsite faciliteter i Sydafrika ganske gode. Der er varmt og koldt vand, brusere, restaurant, badefaciliteter og mulighed for vask af tøj, postkontor, telefoner, kiosk på de fleste camps. Vores samarbejdspartner medbringer al camping udstyr med undtagelse af sovepose og pude. Spidsteltene der bruges er 2.2 x 2.2 x 1.8 meter og det tager kun 5 minutter at sætte dem op/tage dem ned. Teltende har indbygget myggenet. Vi har madrasser med som er ca. 5 cm. tykke, varme og komfortable. Campens stole har ryglæn.

De resterende nætter overnattes der mid-range hoteller, guest houses eller lodges.


Valuta:

Kunderne anbefales at medbringe nok valuta til dækning af private køb, alkohol-holdige drikkevarer, drikkepenge etc. US Dollars og South African Rand (ZAR) anbefales. Der er automater undervejs. Internationale kreditkort samt rejsechecks accepters mange steder.


Måltider:

Alle måltider bliver organiseret af guiden og tilberedes af guiden med hjælp fra gruppen (på ture hvor praktisk deltagelse indgår). Måltiderne er nærende og vi køber friske råvarer undervejs med indflydelse fra gruppen selv. Hvis en gæst har specialkost, skal dette oplyses før afrejsen.

Førstehjælp:

Vores guider kan førstehjælp og vi har naturligvis førstehjælpssæt med i bilen. Der bør tages medicin for Malaria (forebyggende) før og under rejsen efter egen læges anvisning. Hør også egen læge omkring anden nødvendig vaccine.


Bagage:

Maksimum bagage tilladt: 12 kg. Vi har fastsat denne grænse da eksempelvis en overlæsset bil kan udgøre en sikkerhedsrisiko for gæsterne og guiden. De 12 kg er ikke inklusiv kameraudstyr og mindre rygsæk. Vi beder om at gæsterne har en blød taske med og ikke en kuffert. Der er vaskemulighed undervejs og det er derfor ikke nødvendigt med mange sæt tøj. Maksimumgrænsen skal overholdes.


Forsikring:

Det er tvungen for alle rejsende at have en forsikring som dækker blandt andet deres personlige ejendele på ture samt medicinomkostninger. Dette skal ordnes før hjemlandet forlades.


Tøj etc:

shorts    kamera    gode gåsko

lette bukser/jeans    badetøj    sandaler

T-shirts    solhat    vindjakke

Varmt tøj (Maj – August)    langærmet bluse(r)    håndklæde

Lommelygte & batterier    vandflaske

pude    solcreme    myggebalsam


Soveposer:

Vi kan sørge soveposer. Dette koster et gebyr på USD 30 / Euro 25 for hele turen.


Deltagelse I opgaver:

Turen “The World in One Country Tour” er det vi kalder en semi-participating Camping og Hotel/Hytte Safari”. Dette betyder at deltagere på denne tur er ansvarlige til at hjælpe til med visse opgaver som for eksempel opsætning af camp til overnatning (dvs. telte, stole, borde), forberedelse af måltider samt efterfølgende opvask, oprydning af campen før afrejse samt pakning/udpakning af bilen.


Visum:

Det er gæstens eget ansvar at få visum til besøg I Swaziland og Sydafrika før afrejse hjemmefra.[Luk vindue]