visitafrica.dk
safari i afrika

Walking safari i Krüger National Park

Safari rejser til Sydafrika

Safari rejser til Sydafrika

Safari rejser til Sydafrika

Safari rejser til Sydafrika

Oplev denne spændene telt camp- walking rundt i Krüger Nationalpark i  Mpumalanga området og mød the Big 5 til fods.

Denne camping walking safari, gennem Greater Krüger Nationalpark giver dig mulighed til at spore the 'Big 5' - Løve, Leopard, Elefant, Bøffel, Næsehorn og de allerfleste afrikanske dyr til fods så tæt på som det lader sig gøre.

Højdepunkter: 'Big Five', Løve, Leopard, Elefant, Bøffel og Næsehorn; get the closest view possible!

Gruppestrørrelse : Maximum 8 personer

Overnatning: Telt camps

Pris pr. person:

4 dage fra DKK 9.800,00

Lokal betaling på ZAR 200,00 hvilket svarer til ca. DKK 130,00

Enkelttillæg: DKK 1.600,00


5 dage Fra DKK10.800,00

Lokal betaling på ZAR 200,00 DKK hvilket svarer til ca DKK 130,00

Enkelttillæg: DKK 2.100,00


Turen inkluderer

  • To walk/drive combination og aften safari med bil hver dag

  • Helpension og overnatning

  • Transfers fra og til Johannesburg eller Pretoria.

  • Fly inklusive skatter og afgifter Danmark eller Norge tur/retur Sydafrika

  • Lufthavnskatter og bidrag til Rejsegarantifonden


Turen inkluderer ikke:

  • R 185 pp conservation fees, 

  • Drikke undagen kaffe og te.Dagene er næsten ens og alligevel meget forskellige.

Walking safari i Krügerparken i mindre grupper er utrolig spændende og passer godt for personer med almindelig helse som er lidt sporty. Her bor du i komfortable telte og deler din "ranger" med maksimum 7 andre. Alle måltider laves af egen kok og man spiser maden siddende rundt om bålet. Det er en helt unik oplevelse at komme så nær naturen og dyrene som man gør på en walking safari

Om morgenen starter vi ved solopgang efter en let morgenmad samt kaffe/te. Vi nyder den kølige morgenluft og går på walking safari fra lodgen i nationalparken. Rangeren tyder hurtigt sporene og ved hvor dyrene har gået om natten. Spændingen ved en safari til fods er at man følger sporene direkte og kommer helt tæt på dyrene er en uforglemmelig oplevelse. Samtidig ser man mange andre ting på en sådan tur – træer, planter, insekter og fugle – ting som man måske ellers ikke ville lægge så meget mærke til.

Samtidig forberedes en stor god morgenbuffet hjemme på campen og så er det tid til at vende om til lidt siesta midt på dagen hvor det er allervarmest.

Efter frokost tager man af sted igen. Eftermiddagens aktiviteter er safari til fods/ I bil (kombination), hvor man ser på spor og aktiviteter I andre områder. Efter turen til fods kører vi til en smukt sted I reservatet hvor vi får en sundowner og sidder og nyder den afrikanske solnedgang. Dyrene gør sig klar til en nat og aftenen/nattens lyde tager over.

Her tænder vi spotlightene på bilen og kører night drive tilbage til campen og vi ser dyr som ellers ikke er fremme om dagen.

Hjemme på campen venter en god middag og et tændt bål. Efter en lang dag i bushen er der ikke noget bedre og mere fortjent end at krybe til sengs under sit tæppe til lydene af bushen og stjernehimlen over sig.

Afrejsedag
På afrejsedagen er der stadig tid til en sidste walk. Her opdager du sikkert hvor meget du allerede har lært både ved lydene og lugtene. Efter morgenmad er det tid til at pakke resten og returnere til bush pubben hvor man afregner det sidste Conservation Fee samt drikkevarer for opholdet (afregnes separat af hver kunde og er ej inkluderet i prisen).

 Kontakt os

Navn & antal rejsende*
Tlf.*
E- mail*
Adresse
Post nr. og By *
Afrejsedato
Fritekst til din rejse[Send]

Mitt Afrika ApS Tlf.: 0045 7448 6420 info@visitafrica.dk
Skovhøj 35 Høruphav DK-6470 Sydals. CVR nr. DK28677227. Rejsegarantifonden nr. 1876.

 

Based on SEEEMS.CMS