visitafrica.dk
safari i afrikaGreat Trans-African Lodge Safari


Non-participation lille gruppe Lodge Safari fra Livingstone til Livingstone gennem Zambia, Namibia og Botswana.
 
Højdepunkter; Caprivi Strip Wildlife, Kulturel oplevelse ved Rundu, Etosha National Park, Himba Tribes, Damaraland, Desert Elephants, Swakopmund, Sossusvlei, Waterberg, Bushman Land, Okavango Delta, Khwai River , Magkadigkadi Pans, Chobe National Park, Victoria Falls.

Gruppe størrelse: Minimum 4 og maksimum 10 personer
Type Safari: non-participation med lodge overnatning
Bil: Toyota Land cruiser
 
Afrejsedatoer og ledige pladser:
For reservationer eller booking, kontakt os venligst.
Bemærk at reservationer i højsæson kun kan holdes 1 uge.
 
Afrejsedatoer 2011

April
15.04.11
Maj
15.05.11
Juni
01.06.11
22.06.11
Juli
06.07.11
16.07.11 
29.07.11
August
13.08.11
28.08.11
September
21.09.11
Oktober
15.10.11
29.10.11
November
06.11.11
Skræddersyet tur
Denne safari har afgang på fastsatte datoer. Herudover gennemføres den naturligvis på forespørgsel.
DAG 1

Livingstone til Camp Kwando, Namibia (LD)

Turen starter ud i Livingstone ved Zambezi Waterfront. Herfra kører vi mod Camp Kwando efter at have krydset Zambezi River og kommet ind i landet Namibia. Tidlig eftermiddag ankommer vi til vores Camp ved Kwando River. Før middagen på lodgen er der tid til en safaritur i Mudumo Nationalpark. I modsætning til resten af Namibia er området meget varieret.

Afstand: 221 km
Afgang:  08h00
Frokost Stop: Undervejs på ruten
Overnatning: Camp Kwando (Hytter med en-suite badeværelser.  Swimmingpool, bar & restaurant)DAG 2

Rundu og N’kwazi Lodge, Namibia (BLD)

I dag kører vi vestpå langs Caprivi Strip til byen Rundu. VI kommer til N’Kwazi Lodge og bruger eftermiddagen på afslapning på lodgen som ligger ved bredden af Kavango River med udsigt mod Angola. Der er forskellige valgfrie muligheder - sunset cruise, hesteridning eller afslapning ved poolen med en sundowner mens du lytter til lydene af Afrika. Også mulighed for at opleve traditionel afrikansk dans om aftenen. 

Afstand: 400 km
Afgang:  08h00
Frokost Stop: Undervejs på ruten
Overnatning: N’Kwazi Lodge (Hytter med en-suite badeværelser. Swimmingpool, bar & restaurant)

DAG 3

Kulturel oplevelse i Rundu, Namibia (BLD)

I dag er der mulighed for en ægte namibiansk kulturel oplevelse. Efter morgenmaden besøger vi først en kirke eller en skole i Rundu, byen der ligger tættest ved vores lodge. Her vil du se levemåden og traditionerne hos det Namibianske folkeslag. Om eftermiddagen er der mere tid til afslapning – nåede du ikke alt fra gårsdagen har du nu tid til dette – eller du kan slappe af ved poolen.

Afstand: 20 km
Afgang:  09h00
Frokost Stop: ved N’Kwazi Lodge
Overnatning: N’Kwazi Lodge (Hytter med en-suite badeværelser.  Swimmingpool, bar & restaurant)

DAG 4 & 5

Etosha National Park, Namibia (BLD, BLD)   
Efter morgenmaden forlader vi lodgen og rejser yderligere mod vest ind I Namibia og til Etosha Nationalpark. Vi bor to nætter her, oplever de vilde dyrs lyde om aftenen, tager på safariture om dagen og håber på at se the Big 5.
Om aftenen er der stor mulighed for at opleve natdyrene i Etosha ved vandhullerne i campen og om dagen er der besøg på Etosha Pan for at se dyr såsom lover, geparder, elefanter, giraffer og de utallige antilope arter som bor i parken. Om aftenen nyder vi maden som er forberedt af vores egen guide mens vi sætter os rundt om bålet.

Afstand: 420 km
Afgang: 09h00
Frokost Stop: Undervejs på ruten
Overnatning: Namutoni and Okakuejo (Hytter med en-suite badeværelser.  Swimmingpool, bar & restaurant)

DAG 6

Damaraland til Kamanjab, Namibia (BLD)

Vi forlader Etosha Nationalpark via hovedgaten og kører til Kamanjab, som er indgangen til Damaraland. Dette er en verden for sig med et spektakulært syn af bjergene, et tilflugtssted for den sjældne ørken elefant, sort næsehorn og giraf samt hjemsted for Himba folket. Denne eftermiddag besøger vi Himba folket I en landsby før vi rejser til stedet hvor vi skal overnatte - Oase Guest House.

Afstand: 270 km 

Afgang:  08h00
Frokost Stop: Undervejs på ruten
Overnatning: Oase Guest House (Hytter med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar & restaurant)

DAG 7

Twyfelfontein, Namibia (BLD)

I dag kører vi til Twyfelfontein. Vi stopper undervejs blandt andet for at se bushman paintings på en lille gåtur. Der bliver også besøg I den forstenede skov som er millioner år gammel.

Afstand: 250 km 

Afgang:  08h00 

Frokost Stop: Undervejs på ruten 

Overnatning: Twyfelfontein Country Lodge (En-suite værelser. Swimming pool, bar & restaurant)


DAG 8 & 9

Swakopmund, Namibia (BL, B)

På vej vestover tager vi den “tyske“ by Swakopmund ved Atlanterhavet. De næste dage bruges til ren afslapning hvor der er tid og mulighed til at udforske denne spændende by eller for at deltage i nogle af de mange aktiviteter som stedet byder på; sand boarding, quad biking eller måske en betagende flyvetur over området etc. (ej inkl. i prisen)

Afstand: 270 km
Afgang:  09h00 

Frokost Stop: Undervejs på ruten 

Overnatning: A la Mer (Værelser med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar & restaurant)


DAG 10

Namib Naukluft National Park og Kuiseb Canyon til Sosssusvlei, Namibia (BLD)

I dag bruger vi på at udforske det bare og til tider klippelandskab i Namib Naukluft National Park. Når vi ankommer til lodgen er det tid til at nyde aftenen under den flotte stjernehimmel og bare slappe af.

Afstand: 390 km 

Afgang: 10h00 

Frokost Stop: Namib Naukluft National Park
Overnatning: Hammerstein (Værelser med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar & restaurant)

DAG 11

Sossusvlei and Windhoek, Namibia (BL)

Vi besøger nu verdens højeste sandklitter ved Sossusvlei. Der er mulighed for at tage en shuttle til klitterne I stedet for at går (dette koster ca. ZAR 95 pr person og dækker transfer fra 2x4 parkeringen til Sossusvlei/Dead Vlei parkeringsområdet). Klitterne som kan blive helt op til 300 meter højre er virkeligt et spektakulært og helt igennem fantastisk syn når de ved solnedgang lyser helt røde. Så hold kameratet klart, med lidt held er der til og med vand i søen. (the vlei).
Efter morgenmaden rejser vi mod Namibias hovedstad Windhoek.

Afstand: 400 km
Afgang: 05h00
Frokost Stop: undervejs på ruten
Overnatning: Roof of Africa Lodge (dobbeltværelser med en-suite badeværelser. Restaurant, bar og swimming pool)

DAG 12

Waterberg Plateau, Namibia (BLD)

I dag forlader vi den kolde atlanterhavskyst og kører nordøst til Waterberg Plateau tæt ved Otjiwarongo. Når vi er ankommet tager vi på en kort hike I reservatet for at se efter de vilde dyr.

Afstand: 300 km
Afgang: 08h00
Frokost Stop: undervejs på ruten
Overnatning: Waterberg Resort (Hytter med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar & restaurant)

DAG 13 & 14

Bushmanland – walking with the bushman, Namibia ( BLD, BLD)

Når vi forlader Waterberg kører vi nu ind I “Bushman land” og til lodgen hvor vi skal bo de næste to dage; Tsumkwe Lodge. Den følgende dag tager vi på en 8 timers guided tur til Ju’/hoan bushmen community og her bliver vi vist de aktiviteter som landsbyen har såsom hvordan de laver mad, hvordan de laver deres bue og pile, laver gift etc. Herefter tager vi på en vandretur til Vicinity of the Village for at lede efter eksempelvis en springhare eller anden bush føde. Traditionsrige spil spilles om eftermiddagen og afsluttes med flot traditionel dans. Overnatning på Bushman land Lodge begge nætter.

Afstand: 590 km / 160 km
Afgang:  08h00
Frokost Stop: undervejs på ruten
Overnatning: Tsumkwe Lodge (Bungalows med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar & restaurant)


DAG 15 & 16

Okavango Delta, Botswana (BLD, BLD)

Vi forlader lodgen I “bushman land” for at tage til Etsha 13, en lille landsby på den vestlige grænse til Okavango Delta I Botswana. Herfra kører vi i 4x4 biler til Guma Lodge, hvor vi skal overnatte. Næste dag bruges på at udforske de mange vandveje gennem tyk vegetation sejlende i såkaldte mokoros (udhulede træstammer) samt speedbåd for at se de vilde dyr i delta området. Deltaet er et meget velbevaret sted i Afrika som en oase med krystalklare søer, laguner og palmebesatte øer.

Afstand: 283 km 

Afgang:  08h00 

Frokost Stop: undervejs på ruten 

Overnatning: Guma Lagoon Lodge (telt hytter med en-suite badeværelser. Bar & restaurant)


DAG 17 & 18

Khwai River, Botswana (BLD, BLD)

Videre fra Okavango Delta kører vi til Maun og herfra videre til vores telt camp I Khwai regionen. Vores camp ligger mellem Chobe National Park og Moremi National Park. Ved ankomst til lodgen er der tid til afslapning ved poolen før vi tager ud på en aften safari i håb om at se nogle natdyr i området såsom løver, leoparder etc. Den følgende dag bruges naturligvis også på safari for at se de vilde dyr. Dette er safari I første klasses område I Sydlige Afrika med store elefantflokke, lover, utrolig mange flodheste I floden og meget mere. Vi rejser tilbage til campen efter en spændende og begivenhedsrig dag i den smukke afrikanske natur.

Afstand: 380 km 

Afgang: 08h00 

Frokost Stop: undervejs på ruten 

Overnatning: Mankwe Lodge (telt hytter med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar & restaurant)

DAG 19

Planet Baobab, Botswana (BLD)

Vi forlader bushen bag os og rejser mod øst til Planet Baobab. resten af eftermiddagen bruges til at slappe af ved elefanthullet og andre af Planet Baobabs faciliteter.

Afstand: 310 km
Afgang: 08h00 

Frokost Stop: undervejs på ruten
Overnatning: Planet Baobab (traditionelle hytter med en-suite badeværelser. "Shebeen” bar)

DAG 20

Kasane & Chobe National Park, Botswana (BLD)

I dag kører vi så nordpå mod Chobe National Park. Vi stopper ved en af Magkadigkadi Pans for at få et nærmere kig. Efter et have nydt de åbne vidder, de ubeboede steder under den endeløse blå himmel, kommer vi frem til vores næste overnatningssted det flotte Toro Lodge. Mulighed for safari undervejs til Kasane og Chobe området.
Chobe National Park som er den andenstørste nationalpark i Botswana og dækker 10.566 kvadrat kilometer og har en af de største koncentrationer af vilde dyr på det afrikanske kontinent. Om eftermiddagen tager vi på en cruise i solnedgangen på Chobe River og har muligheden for at komme tæt på dyrene fra vandsiden – løver, elefanter, flodheste, krokodiller, fugle og mange flere.

Afstand: 460 km
Afgang: 09h00 

Frokost Stop: undervejs på ruten 

Overnatning: Kubu Lodge Lodge (hytter med en-suite badeværelser. Bar & restaurant)


DAG 21

Victoria Falls, Zambia (BL)

Så forlader vi Botswana med færgen som krydser Zambezi floden og kører tilbage til Livingstone I Zambia – området med Victoria Falls. Guiden tager dig med på en tur til Victoria Falls (indgang betales separat og er ikke inkl. i prisen) og der er her mange spændende muligheder for valgfrie aktiviteter såsom white water rafting, bungee jumping eller elephant back safaris, etc.

Afstand: 110 km
Afgang:  09h00
Frokost Stop: undervejs på ruten
Overnatning: Zambezi Waterfront (hytter med en-suite badeværelser. Swimming pool, bar & restaurant)


DAG 22

Victoria Falls, Zambia (B)

Efter morgenmaden på Zambezi Waterfront ender denne 22-dage lang safari. Turen mange flotte øjeblikke, dyrene, menneskene vil dog leve videre i dine minder i lang lang tid. Afrejse.


Turen inkluderer: Al transport, safari som nævnt, måltider og aktiviteter som nævnt, park indgangsafgifter, overnatning i lodges, resorts el. telt camps, erfaren guide og chauffør, flybilletter.
 
Turen inkluderer ikke: Forsikringer, overnatning før og efter, drikkevarer, drikkepenge og egne fornødenheder. 
 
Pris i alt pr. person;
Fra DKK 32.400,00 inkl. skatter/afgifter
Kontakt os

Navn & antal rejsende*
Tlf.*
E- mail*
Adresse
Post nr. og By *
Afrejsedato
Fritekst til din rejse[Send]

Mitt Afrika ApS Tlf.: 0045 7448 6420 info@visitafrica.dk
Skovhøj 35 Høruphav DK-6470 Sydals. CVR nr. DK28677227. Rejsegarantifonden nr. 1876.

 

Based on SEEEMS.CMS