visitafrica.dk
safari i afrika

SYDAFRIKA GARDEN ROUTE

- familietur fra Cape Town langs den smukke Garden Route - 10 dage


Cape Town rejse

Højdepunkter;

Table Mountain, Two Oceans Aquarium, Cape Point, Kirstenbosch Gardens, Route 62, Garden Route, Oudtshoorn, Plettenberg Bay, Knysna & Port Elizabeth og safari i addo Elefant park.


Afrejsedatoer 2012; Hør nærmere. Turens pris inkluderer fly Fra Danmark eller Norge med afgang ca. kl. 18 00 dagen i forvejen, i vil få nøjagtig rejseplan ved forespørgsel

Pris fra 13.900,- DKK pr. person inkl. fly, skatter og afgifter.

Prisen inkluderer ikke;
Rejseforsikring, evt. afgifter i lufthavnen, yderligere overnatninger, drikkevarer, drikkepenge.

Prisen inkluderer;
Måltider, overnatning og aktiviteter som beskrevet i programmet, entrébilletter, transport af erfaren professional guide, lufthavn transfer første dag og siste dag, besøg Table Mountain, Two Ocean’s Aquarium, Cape Point Nature Reserve, Pingvin koloni ved Boulders Beach, Kirstenbosch Botanical Gardens, Cango Wildlife Ranch, Besøg på strudsefarm, Knysna Elephant Park, Monkeyland Primate Sanctuary, Addo Elephant Nationalpark, fly tur/retur inkl. skatter og afgifter (kan variere prisen alt efter ledige pladser)


Cape town safari
DAG 1: Cape Town    

Ankomst til lufthavnen i Cape Town og herfra transfer til Lady Hamilton Hotel. Hotellet ligger for foden af Table Mountain og i gåafstand fra det pulserende byliv i Cape Town centrum. Her er et mix af butikker, restauranter, barer og små gadecaféer lige i nærheden. Alle 78 værelser har eget badeværelse, klimakontrol, safe box, tv og telefon. Udsigt fra værelserne til enten byliv, gårdhave eller mod Table Mountain.

Der er altså herfra gode muligheder for at se Cape Towns mange seværdigheder såsom V&A Waterfront (havnepromenade), Table Mountain, Robben Island (hvor Nelson Mandela sad fængslet), Winelands (vindistrikt), Kirstenbosch Gardens (Botanisk have) og Cape Point.  

Afstand: 40 km
Overnatning: Lady Hamilton (Familieværelser med eget bad)

Cape Town rejse
DAG 2: Table Mountain og Two Oceans Aquarium (B)

I dag tager vi med kabelbanen op til Table Mountain (vejr-afhængig). Der er mange flotte vandrestier op ad dette bjerg, som ligger 1086 meter over havet, men de fleste besøgende tager kabelbanen som er på toppen i løbet af få minutter. Udsigten herfra er helt fantastisk og må bare opleves.

Herefter bliver det til et besøg på The Two Oceans’ Aquarium – som afspejler livet i havene omkring Sydafrika.
Man oplever blandt andet forskelligheden af livet i Atlanterhavet og i det Indiske Ocean og det er ikke så mærkeligt at akvariet er blevet én af de største attraktioner i Cape Town. Især børnene vil elske det.  

Afstand: 50 km
Overnatning: Lady Hamilton (Familieværelser med eget bad)


Cape Town rejse
DAG 3: Cape Point og Kirstenbosch Gardens (B)

I dag byder på en heldagstur til både Cape Point og Kirstenbosch Gardens.
Efter morgenmaden går turen først til Cape Point - det sydvestligste punkt i Afrika. Mærk den fantastiske  friske luft direkte fra Atlanterhavet. Her mødes den kolde luft fra vestkysten med den varme luft fra øst. Med et af de højeste klippevægge i verden (249 meter over havet) er dette et syn man husker for altid.
Efterfølgende besøger vi de afrikanske pingviner ved Boulder’s  Beach og eftermiddagen bliver brugt i Kirstenbosch National Botanical Gardens (botanisk have). Her findes enormt mange smukke og forskellige blomster og det er et flot og farvestrålende syn med Table Mountain i baggrunden. Man er meget velkommen til at medbringe sin egen picnickurv til at indtage på en af velholdte græsplæner.

Afstand: 100 km
Overnatning: Lady Hamilton (Familieværelser med eget bad)


Cape Town rejse
DAG 4: Oudtshoorn (B)

I dag kører vi afsted tidligt mod Oudtshoorn - en køretur på 4 timer ad den velkendte Route 62. Denne turistrute i området Western Cape forbinder Cape Town og Oudtshoorn, the Garden Route og Port Elizabeth, og er både et kortere og smukkere  alternativ end N2 highway.
Dette er et område med fantastiske landskaber, høje klipper, krystalklart vand og variationen af træer og blomster - alt er med til at gøre dette område - byerne Paarl og Wellington,  Breede River Valley (en dal med stor vin- og frugtproduktion i Western Cape regionen) og Langkloof (en 160 km lang dal også med frugtproduktion primært æbler) et af de flotteste  områder i Sydafrika.
Check ind på La Plume Guesthouse.
Stedet er i viktoriansk stil og en arbejdende strudse-  og vinfarm. Smukt beliggende i den rolige Olifantsrivier dal med flot udsyn til  Swartberg Mountains.

Afstand: 450 km
Overnatning: La Plume Guesthouse (Værelse med eget bad)

Cape Town rejse
DAG 5: Oudtshoorn (B)

I dag byder på et besøg på Cango Wildlife Ranch og en strudsefarm. The Wildlife Ranch er et sted hvor truede dyrearter opfostres. Dette gepardcenter tilbyder gæsterne den sjældne mulighed og få lov til at komme helt tæt på geparderne.
Hele familien vil nyde oplevelsen af krokodiller, gepard og bengalske tigerunger på nært hold. For den mere eventyrlystne kan man få lov til at røre en gepard, komme helt tæt på en tigerunge, få en pythonslange hængende om halsen og til og med dykke med Nil krokodiller....

Afstand: 40 km
Overnatning: La Plume Guesthouse (Værelse med eget bad)


Cape Town rejse
DAG 6: Plettenberg Bay (B)

I dag går turen videre ad den smukke og maleriske Garden Route til Plettenberg Bay. Langs kysten ligger byer - store såvel som små landsbyer - hver med deres helt egen stemning og egne kendetegn.
Lige bag bjergene ligger Little Karoo og også Oudtshoorn - sidstnævnte er kendt for sine strudser og som værende “hovedstaden” i Klein Karoo. Her er der mulighed for at besøge de berømte Cango Caves med de spektakulære stalagmitter og stalagtitter (søjleformede drypsten - stalaktitter som er drypsten som vokser ned fra loftet og stalagmitter som vokser opad vokser tit over hinanden og kan også vokse sammen til store søjler).

Afstand: 160 km
Overnatning: The Starfish (Værelse med eget bad)


DAG 7: Plettenberg Bay (B)

Efter morgenmaden besøger vi Knysna Elephant Park. Daglige afgange inde i parken hver halve time fra kl. 8.30 til 16.30 fra infocenteret samt fra rummet hvor man kan se videoovervågning af elefanterne.

Man køres til elefanterne på en traktor med vogn hvor de her får mulighed til både at røre, fodre og fotografere giganterne. Elefanterne elsker at spise så glem ikke spanden med elefantføde. Der er intet hegn til at forstyrre øjeblikket. Herefter køres retur til infocentret hvor man blandt andet finder både en fin elefant souvenirshop og en restaurant.

Om eftermiddagen er et besøg til Monkeyland Primate Sanctuary indlagt i programmet. Her bliver gæsterne eskorteret af erfarne rangers og kan forvente at se mange abearter såvel som mange forskellige fugle. Efter indtrykkene fra dagen er det tid til afslapning og  dette kan fint gøres på den solrige terasse.   
 
Afstand: 50 km
Overnatning: The Starfish (Værelse med eget bad)DAG 8: Addo National Park (B)

Via Port Elizabeth kører vi til Addo Elephant Park.  
Senere i dag checker vi ind på Addo Rest Camp. Dette flotte økosystem er hjemsted og reservat for mere end 450 elefanter, bøfler, næsehorn, mange antilope arter og mange andre dyr. Her finder du uspoleret natur med fem af Sydafrikas syv store vegetation zoner (biomer = ensartet økologisk sammenhæng), the Big 7 (Elefant, næsehorn, løve, bøffel, leopard, hval og den store hvide haj) i deres naturlige element samt mange arkæologiske og historiske steder.

Afstand: 280 km
Overnatning: Addo Rest Camp (Hytter med eget bad)


Cape Town rejse
DAG 9: Addo National Park B

Dagen i dag er til egen disposition.

Mulighed for at besøge  Kenton på Sea Beach i nærheden eller besøge safarireservatet Kariega, tage på safari, hiking, fisketur, fugletur, kanotur, mountain bike eller måske på en fantastisk river cruise på Kariega floden med Kariega Queen. (Tilvalgte udflugter ej inkluderet i prisen).

Afstand:    
Overnatning: Addo Rest Camp (Hytter med eget bad)


DAG 10:  Turen afsluttes B

Efter morgenmaden returnerer vi til Port Elizabeth hvorfra der er afrejse hjem.Kontakt os

Navn & antal rejsende*
Tlf.*
E- mail*
Adresse
Post nr. og By *
Afrejsedato
Fritekst til din rejse[Send]

Mitt Afrika ApS Tlf.: 0045 7448 6420 info@visitafrica.dk
Skovhøj 35 Høruphav DK-6470 Sydals. CVR nr. DK28677227. Rejsegarantifonden nr. 1876.

 

Based on SEEEMS.CMS