visitafrica.dk
safari i afrika

Information før afrejse
Overnatning kan arrangeres før og efter denne tur. Transfer på forespørgsel.

Standard Room, Amadeus Garden Guest House (Victoria Falls)
Fra USD 70 pr. person i db. vær (BB)
Fra USD 110 pr. person - enkeltvær (BB)
Transfer én vej fra/til lufthavnen (Amadeus Garden Guest House) USD 11 pr. person

Standard Room, Safari Club (Airport, Johannesburg)
Fra ZAR 625 pr. person i db. vær (BB)
Fra ZAR 850 pr. person - enkeltvær (BB)
Tillæg for transfer til/fra lufthavn

Afgang:
Denne safari starter ud fra Lokuthula Lodges i Victoria Falls. Lokuthula Lodges ligger i et roligt område i udkanten af Victoria Falls (tlf. +263 13 432014).
Afrejsetidspunktet er kl. 09h00! Tidspunktet kan ændres (sæsonbetonet eller grundet uforudsete omstændigheder). Guiden bekræfter endelig afrejsetid til infomødet aftenen i forvejen.
Aften dag 1 vil der være et informationsmøde (obligatorisk) med guiden kl. 19.00 på Lokuthula Lodges.

Transport:
Vores samarbejdspartner bruger fuldt udstyret Toyota Landcruiser eller andre tilsvarende safaribiler med gode sæder, store vinduer med godt udsyn og musiksystem i bilen. Tilhørende off-road trailer med fuldt udstyret køkken. Al baggage opbevares ovenpå bilen eller traileren for at skabe maksimum komfort i bilen.

Overnatning:
På den opgraderede tur gør vi brug af typiske afrikanske lodges i medium standard. Disse kan ligge enten inde i nationalparker, ved kanten af en flod eller andre interessante steder. Overnatning er et mix af lodges, hytter og faststående teltcamps. Mange af dem har eget badeværelse med bruser og toilet mens andre har fælles badefaciliteter. Bemærk venligst at gæster booket på turen “Upgraded camping safari” kun bor et mindre antal nætter på lodges, hytter eller faststående teltcamps - resten af nætterne foregår som camping. Gæster booket på turen “Fully Upgraded camping safari” bor kun i lodges, hytter eller faststående teltcamps.

Valuta:
Kunderne anbefales at medbringe nok valuta til dækning af private køb, souvenirs, alkohol-holdige drikkevarer, drikkepenge etc. US Dollars og Sydafrikanske Rand er dog mest praktiske til denne tur og anbefales. Der er automater i Sydafrika.

Måltider:
Alle måltider forberedes og tilberedes af guiden med hjælp fra gruppen (på safariture med “participation”). Alle gæster uanset camping safari, opgraderet camping eller fuld opgraderet camping safari vil have samme standard på maden. Måltidet nydes sammen om aftenen - ofte omkring bålet. Hvis gæst har specialkost eller diæt skal dette oplyses før afrejsen.

Førstehjælp:
Vores guider kan førstehjælp og vi har naturligvis førstehjælpssæt med i bilen. Der bør tages medicin for Malaria (forebyggende) før og under rejsen efter egen læges anvisning. Hør også egen læge omkring anden nødvendig vaccine.

Baggage:
Maximum baggage tilladt: 12 kg. Vi har fastsat denne grænse da eksempelvis en overlæsset bil kan udgøre en sikkerhedsrisiko for gæsterne og guiden. De 12 kg er ikke inklusiv kamaraudstyr og mindre rygsæk. Vi beder om at gæsterne har en blød taske med og ikke en kuffert. Der er vaskemulighed undervejs og det er derfor ikke nødvendigt med mange sæt tøj. Maximumgrænsen skal overholdes.

Forsikring:
Det er tvungen for alle rejsende at have en forsikring som dækker blandt andet deres personlige ejendele på ture samt medicinomkostninger. Dette skal ordnes før hjemlandet forlades.
 
Huskeliste:
Shorts, kamera, gode gåsko, lette bukser/jeans, badetøj, sandaler, T-shirts, solhat, vindjakke, Varmt tøj (Maj – August), langærmet bluse(r), håndklæde, Sovepose, Lommelygte & batterier, vandflaske, Pude, solcreme, myggebalsam.

Deltagelse:
Dette er en tur med “semi-participation”. Dvs. at gæsterne skal hjælpe med diverse opgaver for eksempel med at sætte stole, borde, telte op, hjælpe til med madlavning og opvask og oprydning før man pakker bilen mod næste destination.  

Visum/ Vaccinationer:
Det er gæstens eget ansvar at have korrekt visum/vaccinationer før afrejse hjemmefra.

Lokal betaling:
På de fleste af vore safariture skal den lokale betaling afregnes til guiden før turen starter. Denne dækker afgifter undervejs såsom indgang til nationalparker, udflugter og aktiviteter såvel som betaling til lokal guide. Dette sikrer at guiden får det han er berettiget til og at pengene går direkte til de afrikanske samfund.

Based on SEEEMS.CMS